Teknik och Process

Läs om våra arbetsätt med golv och betong.

Kvalitét

Vi utmärker oss för en god och hållbar kvalitét.

Vårt miljötänk

Se vår anpassning efter dagens miljöstandard.

Senaste projekt

Kolla in vårt senaste pågående arbetsprojekt.

Flytspackling

Flytspackel är ett cementmaterial som du brer ut flytande på ett golvunderlag. Flytspackel jämnar till ett gropigt eller ojämnt underlag, man också gjuta in värmeslingor eller utgöra ett undergolv i exempelvis våtutrymmen.

Fogfria golv, härdplastgolv, epoxi.

Vi harfull koll på alla typer av härdplaster och kan erbjuda våra kunder epoxi eller polouretan golv för att nämna några.
Betongslipning

Betongslipning

Alla typer av betong går att rädda om det blivit fel i gjutning T.ex vattenskadat, dålig finish eller om det inte är plant.

Polering

Används oftast när ett sten eller betong golv ska fräshas upp, renoveras, instädning eller för att jobba upp hög” gloss” i golvet.

Naturstensgolv (terazzo, ölandsten etc)

Vi renoverar/lagar alla typer av natursten, Terazzo, ölansten, marmor etc.

Sanering

Vid renoveringar så kan det behövas slipas bort beläggningar från det gamla golvet tex limrester el dylikt så att nytt golv kan läggas.

Slipning av trägolv

Alla typer av trägolv går att renovera så länge det finns material i golvet att ta av. Efter slipning så måste golvet ha ett skydd såsom olja, vax, lack eller en 2 komponents-lack.

Avjämning

Ett gjutet golv kanske inte är helt plant efter gjutning och behöver jämnas till, eller om ett höglager/robotlager byggs då det ställs extrema krav på jämnhet så har vi utrustningen till att ordna detta.

Betongarbeten

Vi försöker alltid att lösa de problem som kan uppstå vid en nyproduktion eller renovering, därför kan vi erbjuda lite allt möjligt inom detta, tex rivning av gjutna fundament eller dyl.etc.

Kvalitét

Vi håller hög kvalitét
Vi försöker alltid att förbättra och förnya våra metoder och tillvägagångsätt. Förutom att vi blir mer kostnadseffektiva har vi även förbättrat våra interna processer och vårt samarbete med viktiga leverantörer. För att kunna garantera leveranser oavsett omfattning och geografisk placering så har vi etablerat partnerskap med de bästa på marknaden. Kolla in vår partner-sida för att läsa på om våra samarbetspartners.

Miljötänk

Läs om vårt miljötänk

När Golv och Betong levererar ett golv ska kunden kunna vara säker på att golvet framställs med hänsyn till miljö, avtalad kvalitet och till rätt pris. Vi följer ett processorienterat arbetssätt med inbyggda kvalitetskontroller och regelbunden översyn av våra processer tillsammans med oberoende revisorer.